Reserveer direct je tafel
Wegens succes verlengd!

Bekijk onze scherpe zomerkorting!

Vakantie op Ameland

Heerlijk genieten op het mooiste waddeneiland!

Zoek jij een vakantie op Ameland? De Nederlandse Waddeneilanden zijn uniek qua omgeving en beleving. De duinen en het strand bezorgt je het echte vakantiegevoel die je vaak alleen in het buitenland ervaart. Pure ontspanning, je hoeft je nergens druk om te maken. Tijdens een vakantie op Ameland kun je kamperen of een luxe vakantievilla huren. Beide dragen op een eigen manier bij aan jouw vakantie. 

Speciale vakantie op Ameland

Een vakantie zoals op Ameland vind je nergens anders in Nederland. Zelfs op de andere Waddeneilanden is de sfeer niet hetzelfde als op Ameland. In alle opzichten is het Waddeneiland uniek, maar dat kun je natuurlijk het beste beoordelen als je zelf op Ameland bent geweest. 

 

Vakantie op Ameland is elk seizoen weer uniek 

Elk seizoen op Ameland heeft zijn charme. De zomers zijn vanzelfsprekend het drukst bezocht voor een vakantie Ameland. Met mooi weer lekker naar het strand of genieten van andere buitenactiviteiten. Maar in het naseizoen even lekker uitwaaien op het strand tijdens jouw vakantie Ameland en daarna genieten van de sauna, waar veel van onze accommodaties over beschikken, klinkt ook niet gek toch?   

 

Een vakantie op Ameland voelt als er echt even helemaal uit 

Dat “er even helemaal uit gevoel” beleef je echt met een weekje Ameland. Ameland, provincie Friesland, heeft normaal gesproken rond de 3500 eilandbewoners. Maar in de zomermaanden bezoeken velen dit eiland om er heerlijk vakantie te vieren. Ameland ligt tussen Terschelling en Schiermonnikoog in en bestaat uit 3 eilanden die aan elkaar zijn gegroeid. In de 19e eeuw zijn stuifdijken aangelegd, die deze 3 eilanden met elkaar verbonden. Ameland is dan ook een prachtig eiland met veel natuur en we heten jou van harte welkom voor een vakantie op Klein Vaarwater. 

 

Kleinvaarwater als ideale thuis voor jouw vakantie Ameland 

Thuiskomen op Vakantiepark Klein Vaarwater voor jouw weekje op Ameland. De ideale basis voor een eindeloze vakantie op het mooie Ameland. Vol van ruimte. Uitgestrekte duinen. Het eindeloze Oerd waar u wandelt of fietst over de knerpende schelpenpaden. Een verfrissende duik nemen in het zwembad van Klein Vaarwater, de kinderen lekker laten spelen in het speelkasteel of gezellig een potje bowlen. 

 
Op het park kun je kiezen uit een breed aanbod van bungalows en caravans. Variatie in accommodaties is het "geheim" van Klein Vaarwater. Je kunt kiezen uit ruime vrijstaande bungalows voor vier tot twaalf personen. Maar, ook kamperen behoort tot de mogelijkheden! 
Bekijk wat de mogelijkheden zijn op vakantiepark Klein Vaarwater voor jouw vakantie op Ameland.  

Contact opnemen?

+31 (0)519 542156

info@kleinvaarwater.nl

 

Klein Vaarwater

Klein Vaarwaterweg 14

9164 MA Buren Ameland